Mælkeproducent kan lide, at krybben kan tømmes i en håndevending

Hos mælkeproducent Lars Lomholdt, Lomholdt Agro, med 600 malkekøer og en årlig mælkeydelse på 13.500 kg per år, går goldkøerne og de drægtige køer i bokse med dybstrøelse. På gården lægger man stor vægt på, at både goldkøer og drægtige køer får det helt rigtige foder, og så skal det være frisk.

Køerne elsker den lune dybstrøelsesmåtte. Men en af udfordringerne ved at have dyrene gående på dybstrøelse er, at de ikke kan nå ned til foderet på foderbordet, når dybstrøelsesmåtten bliver for høj. På gården har man løst udfordringen ved at anvende den lette og flytbare storkrybbe nr. 1800.
Når køerne skal strække hals for at nå foderet, tages storkrybberne i brug. Krybberne hænges på to justerbare tværgående rør, der løbende kan tilpasses køernes æde højde i takt med, at underlaget vokser.

”Jeg kan li’ krybben. Når vi bruger den, som vi gør, skal den være let at håndtere, så den kan flyttes rundt. Og så kan den tømmes i et snuptag” beretter Lars Lomholdt.

Storkrybbe nr. 1800 er populær til større kalve, men finder altså også anvendelse til køer. Med et rumindhold på 180 liter er der god plads til både kraftfoder og grovfoder.

Som alle vores plast staldprodukter er storkrybbe nr. 1800 fremstillet af plastmateriale og hjælpestoffer, der alle er godkendt til fødevarebrug.

Klik her for mere information om Storkrybbe nr. 1800 eller se video på YouTube